Degustacije

Na našem posestvu v prijetnem in mirnem okolju obdanem z vinogradi in gozdovi vam v naših degustacijskih prostorih po predhodni rezervaciji pripravimo degustacije naših vrhunskih vin in penin. Prisluhnite naši zgodbi, zgodbam o vinu, Goričkem in Prekmurju. Pravijo da je to enkratno doživetje.

Uvertura - S

Laški Rizling, Sivi Pinot in Rumeni Muškat

€10,00 / osebo

Klasika - M

Laški Rizling, Renski Rizling, Sivi Pinot, Chardonnay in Rumeni Muškat

€15,00 / osebo

Special – L

Penina Brut, Penina Rosé, Laški Rizling, Renski Rizling, Sivi Pinot, Chardonnay, Woodstock in Laški Rizling (nefiltriran z drožmi)

€25,00 / osebo

Vse ali nič – XL

Izbor 10+ vin različnih letnikov in stilov po vinarjevem izboru.

€35,00 / osebo

Mehurčke prosim

Brut Nature, Brut, Rosé in Sec

€15,00 / osebo

Spoznaj Slovenijo

Velika pokušina Slovenskih vin.

€100,00 / osebo

Spoznaj naše sosede

Velika pokušina vin Prekmurja in sosedov iz Avstrije.

€50,00 / osebo


Pripravimo vam lahko degustacije vin različnih letnikov, celotne palete naših vin in vin iz Prekmurja in bližnje Avstrije ter vin iz celotne Slovenije za kar se lahko dogovorite pri nas na posestvu ali na: prodaja@gjerkes.com.

Degustacija vin je možna v naših degustacijskih prostorih ali na naših zunanjih terasah. V posamezni degustaciji je zajeto do 0,5 dl posameznega vina in penine, predstavitev naše zgodbe, sir in kruh.

Za degustacije smo odprti po predhodnem dogovoru na prodaja@gjerkes.com ali +386 (0) 40 882 399, prav tako pa nas lahko kontaktirate preko spodnjega kontaktnega obrazca.

    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.