Kupoprodajna pogodba med to spletno trgovino in kupcem je sklenjena v trenutku, ko kupec v spletni trgovini odda naročilo ter na svoj elektronski naslov prejme prvo elektronsko sporočilo o statusu njegovega naročila. Naročilo je sprejeto v čakalno vrsto in od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za spletno trgovino kot za kupca. Če ob oddaji naročila kupec ne prejme obvestila, je lahko prišlo do tehnične napake ali napačnega vnosa podatkov. Postopek lahko ponovite ali pa nas kontaktirate za pomoč.

Kot kupec velja oseba, katere podatki so navedeni in zavedeni v sistem spletne trgovine ob oddaji naročila.

Podjetje naročene izdelke odpremi v dogovorjenem roku. V primeru nepričakovanega podaljšanja roka dostave podjetje kupca obvesti po telefonu ali e-pošti.

Postopek naročila

  1. Dodajanje izdelkov v nakupovalno košarico
    Ko kupec v spletni trgovini najde ustrezen izdelek, ga v košarico doda s klikom na gumb “Dodaj v košarico”. Izdelki so razvrščeni po kategorijah, zato je možno tudi njihovo iskanje s pomočjo iskalnika. Za več informacij o izbranem izdelku kliknite na sliko. V košarico lahko dodate poljubno število izdelkov. Ko z dodajanjem zaključite, lahko kasneje nadaljujete z nakupovanjem ali zaključite vaš nakup. Po končanem izboru izdelkov in pregledu nakupovalne košarice kupec nadaljuje k blagajni. Izdelkom je količino možno dodatno spreminjati tudi v nakupovalni košarici.
  1. Nakup
    Za nadaljevanje nakupa mora kupec navesti pravilne kontaktne podatke ter določiti način dostave in plačila. Neregistrirani kupec mora pred prvim nakupom najprej izpolniti obrazec za registracijo in se registrirati.
  1. Zaključek nakupa
    Preden zaključite nakup, še enkrat preverite, če je seznam naročenih izdelkov ustrezen. Poročilo o poslanem naročilu boste prejeli na vaš elektronski naslov.

Dostava

Naročene izdelke bomo na vaš naslov odpremili najkasneje v 5-ih delovnih dneh.

Strošek dostave je brezplačen za naročila vrednosti od 100,00 EUR naprej. Za naročila nižja od 100,00 EUR strošek dostave znaša 10,00 EUR. Veljavni DDV je vključen v strošek dobave.

Pogodbeni partner, s katerim sodelujemo pri dostavi pošiljk, je Pošta Slovenije in DPD. S ciljem zagotavljanja najboljše učinkovitosti izpolnjevanja vaših naročil si pridržujemo pravico izbire druge dostavne službe.

Pri osebnem prevzemu naročila na sedežu kmetije na naslovu Fikšinci 49, 9262 Rogašovci, Slovenija, stroškov dostave ne obračunavamo. Ko je naročilo pripravljeno, boste o tem obveščeni. Od takrat boste naročilo na našem sedežu podjetja lahko prevzeli po predhodnem dogovoru.

Ti pogoji in stroški dostave veljajo samo na območju Republike Slovenije. Morebitne poškodbe blaga, ki se zgodijo med transportom je dolžan kupec zapisniško in foto dokumentirati z dostavljalcem pošiljke in v primeru vidnih večjih poškodb pošiljko zavrniti.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.