Restavracija

Vabljeni v Restavracijo Posestva Gjerkeš kjer lahko v idiličnem in mirnem ambientu uživate v vrhunskih kulinaričnih kreacijah naših kuharskih mojstrov. V naši restavraciji pripravljamo jedi, ki so sestavljene in navdahnjene s sestavinami našega lokalnega okolja.

Od zelišč na lastnem vrtu in zelenjave okoliških kmetij, do kosov mesa najvišje kakovosti, ki jih lahko dobimo v naši okolici. Eden naših glavnih ciljev je uporabljati sezonske sestavine in trdo delati na tem, da pri naših kreacijah uporabimo vse dele sestavin, ki sestavljajo naš jedilnik in s tem poskrbimo da iz vsake sestavine dobimo največ, vse v cilju naše zavezanosti k trajnosti.

Nismo »A la carte« restavracija. Nudimo vam skrbno zasnovane 5, 7 in 9 hodne menije, ki se spreminjajo sezonsko, velikokrat pa tudi dnevno, vse v odvisnosti od dobavljivosti surovin ki jih uporabljamo. Interier restavracije je moderen, eleganten in udoben s prostornim notranjim delom restavracije kjer vam ob naših kulinaričnih kreacijah ponujamo tudi bogat izbor naših lastnih vin in vin iz regije in sveta. Lahko pa se odločite za popoln paket in na posestvu tudi prespite.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.