Nastanitev

Da bo vaš obisk Goričkega še posebej lep in doživet, lahko pri nas tudi prespite. Naše posestvo je odlična izhodiščna točka za pohodnike, kolesarje, obiskovalce term, ljubitelje neokrnjene narave, zgodovinskih zanimivosti…. Na voljo imamo 7 modernih dvoposteljnih sob.

Nudimo vam nočitev v modernih dvoposteljnih sobah. Sodobno opremljene sobe nudijo brezplačni internet in televizijo. Postelje so opremljene z luksuzno vzmetnico z naravnim lateksom kateremu je dodan esencialni baker in ima inovativno 100% naravno protibakterijsko zaščito pletenine Wood Work!® Edinstvena naravna vzmetnica s čudovito kombinacijo naravnih protibakterijskih, protiglivičnih materialov odpornim na pršice in prilagodljivim 7 conskim žepkastim vzmetenjem vam nudi nadstandardnih 28 cm popolnega udobja.

Vsem gostom je na voljo tudi velik skupni prostor z vinsko vitrino, kavnim avtomatom, velikim TV in lepo teraso. Bogat zajtrk, ki ga skrbno pripravimo in sestavimo predvsem iz domačih in lokalnih dobrot pa vam bo dal moči za dogodivščine novega dne.

Zavedamo se dejstva, da so domače živali del družine saj tudi naši maskoti pasme Lagotto Romagnolo, Aira in Duffy živita z nami.

Del sob smo na našem posestvu namenili tudi bivanju vaših štirinožnih prijateljev z vami.

Prosimo upoštevajte da zaradi omejene razpoložljivosti sob namenjenih tudi kužkom, lahko vašega kužka sprejmemo izključno po predhodnem dogovoru in pravočasni najavi.

Dodatno plačilo za psa znaša 25€ na noč.
V ceno je vključeno globinsko čiščenje sobe po vašem odhodu.

Uživajte v miru našega posestva obdanega z vinogradi in gozdovi, ki je odlična izhodiščna točka za pohodnike, kolesarje, ljubitelje narave in seveda vse ljubitelje vina. V bližini in soseščini imamo nekaj termalnih kopališč, tenis in golf igrišč…. Naša okolica pa na slovenski in avstrijski strani meje ponuja izjemne kolesarske in sprehajalne poti. Povzpnete se lahko na Sotinski breg ki velja za Prekmurski Triglav saj je s 418m najvišji vrh Prekmurja , obiščete lahko Slatinski vrelec v Nuskovi, Na Pertoči v cerkvi Sv. Helene lahko občudujete umetnino, 92m2 velik mozaik patra Marka Rupnika. Obiščete lahko Tromejnik v Trdkovi, spominsko obeležje Balonarjem v Ženavljah….

Oddaljenost letališč od nas:
Maribor 60 km
Graz 75 km
Ljubljana 180 km
Zagreb 190 km
Dunaj 205 km
Budimpešta 340 km


Rezervacija

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.